Welkom

Hallo ik ben Patricia Balrak, in ons ouderlijk huis werd veel gezongen. Mijn opa had een koor bestaande uit familieleden waaronder zijn eigen kinderen, mijn ooms, tantes en mijn vader en moeder. 

 

Als vier jarig meisje ben ik samen met mijn oma en zusje op een cruise schip van Suriname naar Nederland gereisd. Als acht jarig meisje zat ik in de derde klas op de ‘s-Gravenwegschool in Rotterdam Kralingen. Rekenen, aardrijkskunde, het boeide me niet zo omdat ik er niets van begreep en ook al deed ik mijn best het altijd fout bleek te zijn.

 

Tijdens de les zat ik vaak te dagdromen. Weg van pijn, angst en nare omstandigheden, droomde ik dat ik op een groot podium stond voor een groot publiek. Zo creëerde ik mijn eigen wereld waar ik een groot gedeelte van de dag verbleef. 

 

Totdat ik mijn eerste muziekles kreeg! We leerden in close harmony zingen. En dat op zo’n jonge leeftijd. Het klonk zo geweldig mooi en ik bleef bij de les. De juf van onze klas was zangeres, zong in een gospelkoor en zij was ook mijn zondagsschool juf. Met haar gospelkoor had zij een LP gemaakt. Ik vond dat zo bijzonder en was diep onder de indruk.

Patricia Balrak

Vocal Coach & Trainer | Life Coach | Career Coach

Tijdens deze les voelde ik me blij en veilig want ik durfde mijzelf te zijn, vrij en zonder angst! Juffrouw Barendregt, later mevrouw Muis – Barendregt waarbij mijn zusje en ik bruidsmeisjes waren toen zij trouwde, voelde feilloos aan wat zingen teweeg bracht in onze klas.

 

We voelden ons betrokken bij iets wat heel bijzonder was en waar anderen van mee mochten genieten. Ik voelde me verbonden met een ieder tijdens het samen zingen. De hele klas genoot en dat was te merken. Een ieder was vrolijk en reageerde enthousiast. De atmosfeer veranderde er ontstond éénheid zelfs met de kinderen die niet met elkaar omgingen.

Wat ik nu besef, is dat ik toen al bezig was met mijn droom, mijn passie. Juf Barendregt was op mijn pad gekomen om deze passie bij mij aan te wakkeren. Dromen zijn bedrog wordt er gezegd maar niet mijn droom. Ik heb leren dromen, durven en doen.

 

Mijn passie heb ik op diverse podia mogen delen met heel de wereld. Mijn missie is de blijdschap en helende werking die zingen met zich mee brengt net als juf Barendregt door te geven aan anderen.

Verbeter de wereld, begin bij jezelf

Ik wilde zo graag mijn steentje bijdragen voor een betere wereld maar ik wist niet hoe. Tijdens mijn Post-HBO-opleiding tot geaccrediteerd professioneel coach, heb ik in mijn ontwikkelproces veel geleerd. Ik moest eerst bewust worden om te weten hoe bepaalde zaken ook anders kunnen. Geleerd wat angst en bewustwording met je doet. Wat mijn passie is, hoe uit oordeel te blijven, hoe in verbinding te staan met mezelf, wat de zingeving van mijn leven is.

Toen ik dit allemaal ontdekte wist ik maar één ding….
Dit moeten anderen ook weten. Als anderen hier ook bewust van zijn, staan ze in verbinding met zichzelf en met anderen.

Hierdoor zullen zij net als ik de blijdschap, rust en vrede in zichzelf ervaren. Zo kunnen zij deze kennis ook met compassie doorgeven. Zo kunnen we allemaal ons steentje bijdragen en kunnen we leven in een wereld met en voor elkaar.

Mijn discografie

Als allround zangeres heb ik gewerkt in diverse bekende formaties met diverse bekende artiesten nationaal en internationaal. Tevens gewerkt aan diverse studio opname voor CD’s, video’s en TV programma’s.

Ook heb ik als zangeres, vocal trainer, co-tekstschrijver en toneelspeelster, met verschillende koren, artiesten en in theaterstukken gewerkt. Voor een kleine impressie klik op MeTV of scroll verder naar beneden.

Blijdschap

Blijdschap is medicijn voor ons lichaam, negativiteit vervuilt ons lichaam

Verken de website
×
Cart

Cart