Het hart is het middelpunt van het individuele leven, en de toestand en de toon van het hart communiceert zich met dit leven, zelfs met zijn buitenste omtrek (wat binnen is, komt naar buiten). De geest is de kracht van zelfbewustzijn, dat naarmate het wordt opgebouwd of afgebroken, ook de persoon in kwestie opbouwt of afbreekt tot de toestand van het lichaam.

 

Als men zich goed voelt, wordt de kans op een goede gezondheid onmetelijk vergroot. Als je een slechte houding hebt, keldert de gezondheid bijna als een kanker die de gezondheid opeet. Hart en geest beïnvloeden de gezondheid van een persoon. Bron: John W. Ritenbaugh

 

Het is dus van essentieel belang dat er vreugde is in jouw leven. Niet alleen vreugde als alles goed gaat, maar dat te midden van jouw storm, jouw verdriet er toch een sprankje hoop is. Geef verdriet de ruimte, maar blijf niet te lang verdrietig. Te lang verdrietig zijn doet jouw gezondheid geen goed. Daarom, probeer het licht aan het einde van de tunnel te zien, zodat je jezelf kan herpakken als verdriet de ruimte heeft gekregen.

Negativiteit vervuilt je lichaam, Blijdschap is medicijn voor jouw lichaam.

Heb jij behoefte om je te ontwikkelen op het gebied van de kracht van jouw zelfbewustzijn, schrijf je in voor een gratis intakegesprek. In dit intakegesprek onderzoeken we samen wat jouw coachvraag is voor dit Personal Life coachtraject. Tevens is dit gesprek ook bedoeld om te kijken of er wederzijds een goed gevoel is voor onze samenwerking.

    Formulier Personal Life Coaching