Vocal Coaching & Vocal Training

Vocal Coaching

Heb je te maken met (podium) vrees of andere belemmeringen? Dan is vocal coaching het traject voor jou! Tijdens dit coachtraject wordt je begeleid op de diepere laag van het herontdekken van jouw stemgeluid en innerlijke stem. Hierdoor ontdek je dat jouw stem, de vingerafdruk is van jouw hele zijn. Heb je interesse in Vocal Coaching? Schrijf je in voor een gratis intakegesprek. In dit intakegesprek onderzoeken we samen wat jouw coachvraag is voor dit coachtraject. Tevens is het gesprek ook bedoeld om te kijken of er wederzijds een goed gevoel is voor onze samenwerking.

Vocal Training

Wil je leren hoe je jouw stem optimaal kan gebruiken tijdens zingen? Dan is deze Vocal Training iets voor jou. Zingen doe je samen daarom is de aanpak van deze training groepsgewijs. Je leert hierdoor veel van elkaar. Groepsaantal begint vanaf vier kandidaten. Vocal Training is er ook voor sprekers. Tijdens deze training leer je ontspannen en overtuigend te spreken.

Personal Coaching

Personal Life Coaching is het coachtraject bedoeld voor een ieder die persoonlijk wil groeien en zich verder wil ontwikkelen. Tijdens dit coachtraject leer je om de regie van jouw leven in eigen handen te nemen.

Jouw coachvraag vormt het uitgangspunt van een coachtraject. Zie hieronder enkele voorbeelden.

 • Hoe kan ik meer zelfvertrouwen ontwikkelen?
 • Hoe kan ik assertiever worden en gehoor geven aan mijn behoeften?
 • Hoe kan ik duidelijk mijn grenzen aan geven en nee durven zeggen?
 • Hoe kan ik effectief omgaan met weerstand en conflictsituaties?
 • Hoe ontwikkel ik meer balans in mijn leven?
 • Hoe kan ik mijn doelen realiseren?

Personal coaching biedt ondersteuning bij al deze vragen. Heb je interesse? Schrijf je in voor een intake gesprek. In dit gesprek onderzoeken we samen wat jouw coachvraag is voor dit coachtraject. Tevens is het intakegesprek ook bedoeld om te kijken of er wederzijds een goed gevoel is voor onze samenwerking.

Loopbaan Coaching

Loopbaancoaching geeft ondersteuning bij vragen op het gebied van jouw loopbaan, deze vragen zijn meestal gericht op heroriëntatie van werk, functie of studie. Binnen loopbaan coaching kan je met verschillende vragen aan de slag die betrekking hebben op jouw loopbaan, denk hierbij o.a. aan:
 • Ontdekken van drijfveren en talenten
 • Wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik?
 • Ontdekken welke werkzaamheden goed bij jou passen
 • Begeleiding bij een nieuwe stap in je carrière/nieuwe functie
 • Effectiever functioneren in je werk
 • Leren beter te communiceren in je werk
Heb je interesse? Schrijf je in voor een intakegesprek. In dit gesprek onderzoeken we samen wat jouw coachvraag is voor dit coachtraject. Tevens is het intakegesprek ook bedoeld om te kijken of er wederzijds een goed gevoel is voor onze samenwerking.

Wandel Coaching

Wandelen in de natuur en bewust contact maken met de natuur, zorgt ervoor dat je op een krachtige manier wakker gemaakt wordt om jouw creativiteit en probleemoplossend vermogen te vergroten.

 

Dit coachinstrument zit inbegrepen bij het afnemen van een volledig coachtraject. Wil je alleen een wandelsessie? Dat kan ook. Schrijf je in voor wandelcoaching.

Photo made by Teun van der Markt
Photo made by Teun van der Markt
Balans Kleurentest

Balans Kleuren Test

Dit instrument ook wel drijfveren test genoemd, is bedoeld om je te helpen bij het maken van een overzicht van de waarden die voor jou belangrijk zijn. Een goed overzicht van jouw waarden kan je zelfinzicht verdiepen en kan je helpen bij het maken van keuzes en het bepalen van doelen. Na het invullen van de vragen krijg je een overzicht waaruit jouw drijfveren af te lezen zijn. Hieruit kan worden afgeleid hoe je handelt, wat jouw sterke en zwakke punten zijn, wat jouw interesse heeft en wat jouw werkstijl is.

 

De Balans Kleuren Test is inbegrepen bij het afnemen van een volledig coachtraject.

 

Het is ook mogelijk om de Balans Kleuren Test afzonderlijk af te nemen met één of meerdere coachsessie.

 

Heeft u interesse dan kunt u gebruik maken van het formulier op deze pagina.

 

De Balans Kleuren Test is ontwikkeld door Balansgroep.

×
Cart

Cart