Coach trajecten informatie

Alle trajecten starten met een gratis intake-gesprek. In dit gesprek onderzoeken we samen wat jouw coachvraag is voor het te doorlopen coachtraject.

Tevens is het intakegesprek ook bedoeld om te kijken of er wederzijds een goed gevoel is. Dit is belangrijk voor onze samenwerking.

Verschillende coaching- en trainingstrajecten zijn:

Keuze uit:
Een traject van 4 sessies of een traject van 8 sessies.


Losse coachsessie:
Één coachsessie duurt 1 uur.

Een volledig coachtraject (Vocal-, Personal Life- of loopbaan-coaching) bestaat uit acht sessies in combinatie met de drijfverentest en wandel coaching. Vijf sessies van 1,5 uur en drie sessies van een uur.

Balans Kleuren Test

De Balans Kleuren Test is inbegrepen bij een volledig traject van 8 sessies, maar kan ook afzonderlijk worden afgenomen.

Wandelcoaching

Een sessie Wandelcoaching duurt 1, 5 uur

Afspraak annuleren
Ben je verhinderd? Je kunt tot 24 uur vóór de afspraak de sessie kosteloos annuleren

Teambuilding

Een workshop bestaat uit één dagdeel van drie uur

Lokatie nader te bepalen

Patricia Balrak

Vocal Coach & Trainer | Life Coach | Career Coach

Afspraak annuleren

Ben je verhinderd? Je kunt tot 24 uur vóór de afspraak de sessie kosteloos annuleren.

Reviews

Met veel power en gedrevenheid, maar ook met de nodige humor begeleid Patricia op authentieke wijze anderen verder in hun persoonlijke ontwikkeling. Uniek aan Patricia als coach, is dat zij haar ervaring als zangeres koppelt aan het coachen.

Willemien

(study coach & co trainer)

Patricia kan goed verbanden leggen en door de inzichten van Patricia en haar professionele begeleiding ben ik me sterker gaan voelen. Op een creatieve wijze weet Patricia een traject persoonlijk te maken, dat vind ik knap.

Angelique

Fellow student & coach

Door haar manier van coachen gaf zij mij het gevoel van vertrouwen en veiligheid om mijzelf open te stellen en verandering in mijn leven te durven brengen. Patricia straalt rust en vertrouwen uit waardoor je uit je comfort zone durft te komen. Ik kijk nu vol vertrouwen naar de toekomst

Peggy

Coachee

×
Cart

Cart